Pyragas „Sernik“

Pyragas „Sernik“
Tešlai
  1. 4 tryniai, 3 šaukštai cukraus,
  2. 250g.margarino, 3 stiklinės miltų,
  3. 2 arb. Šaukšteliai . kepimo miltelių.
Paruošimo procesas
  1. Iš šių ingredientų išmaišyti tešlą ir įdėti į šaldytuvą 30 min.
Varškės masei
  1. 1 kg. varškės, 2 kiaušiniai,
  2. 45 g. pudingo, ¾ stiklinės cukraus,
  3. 175 g. margarino.
  4. Viska išmaišyti.
  5. 4 baltymus išplakti su 0,5 stiklinės cukraus ir pridėti 1 šaukštą krakmolo.
  6. Supjaustyti konservuotus persikus (1 skardinė).
  7. Tešlą padalinti į 2 dalis, su pusę tešlos iškloti skardą, dėti varškės masę, ant viršaus supjaustytus persikus, suplaktus baltymus. Likusią tešlos dalį sutarkuoti ant viršaus.
  8. Kepti 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 50-60 min.
  9. Kai atauš, pabarstyti cukraus pudra.
Maišiagalos bendruomenė http://maisiagalosbc.lt/